Orare dhe Sezone

15 Maj – 30 Shtator 1 Tetor – 14 Maj
E Hënë-E Premte 09.00 – 19.00 E Hënë-E Premte 09.00 – 16.0
E Shtunë-E Diel 09.00 – 19.00 E Shtunë-E Diel 09.00 – 14.0