I dashur Lexues, 

Kemi kënaqësinë të njoftojmë botimin e numrit të tete të Buletinit Informativ Nr.8 mbi Parkun Kombëtar Detar Karaburun-Sazan (PKD K-S). Nëpërmjet tij synojmë të shpërndajmë informacion periodik mbi aktivitetet e ndryshme, të rejat, informacione shkencore dhe zbavitëse, etj. që lidhen me zonën si dhe çdo informacion tjetër me dobi të ndërsjelltë. 

Ne vijim gjeni link-un per shkarkimin e Buletinit Nr.8: 

Buletin Nr. 8 I Parkut Kombetar Detar Karaburun Sazan

Për nxjerrjen e këtij botimi është investuar shumë profesionalizëm dhe dashuri. Ju sigurojmë se çdo opinion dhe sugjerim i juaji do të trajtohet me të njëjtin përkushtim.
Lexim të mbarë! FALEMINDERIT.

P.S Riprodhimi, ripublikimi apo perdorimi i pjesesshem i ketij materiali behet vetem me miratim paraprak te Administrates Rajonale te Zonave te Mbrojtura Vlore dhe projektit qe e mbeshtet ate. Copyright @AdZM Vlore.

 
Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (ZMD Karaburun-Sazan Buletini Informativ 8.pdf)Buletin Nr.8 1913 kB