I dashur Lexues, 

Kemi kënaqësinë të njoftojmë botimin e numrit të dytë të Buletinit Informativ Nr. 2 mbi Parkun Kombëtar Detar Karaburun-Sazan (PKD K-S). Nëpërmjet tij synojmë të shpërndajmë informacion periodik mbi aktivitetet e ndryshme, të rejat, informacione shkencore dhe zbavitëse, etj. që lidhen me zonën si dhe çdo informacion tjetër me dobi të ndërsjelltë. 

Ne vijim gjeni link-un per shkarkimin e Buletinit Nr.2: 

Buletin Nr.2 i Parkut Kombetar Detar Karaburun-Sazan

 

Për nxjerrjen e këtij botimi është investuar shumë profesionalizëm dhe dashuri. Ju sigurojmë se çdo opinion dhe sugjerim i juaji do të trajtohet me të njëjtin përkushtim.
Lexim të mbarë! FALEMINDERIT.

P.S Riprodhimi, ripublikimi apo perdorimi i pjesesshem i ketij materiali behet vetem me miratim paraprak te Administrates Rajonale te Zonave te Mbrojtura Vlore dhe projektit qe e mbeshtet ate. Copyright @AdZM Vlore.

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (ZMD Karaburun-Sazan Buletini Informativ 2.pdf)Zona e Mbrojtur Detare Karaburun SazanBuletin Nr. 2 i Karaburun Sazan Marine Park952 kB