Qafa e Qesarit
Gjiri i Grames
Tragjas i Vjeter
Kisha e Marmiorit
Dukat i Vjeter
Shen Vasil- Kepi i Gjuhezes
Gjiri i Bristanit- Shpella e Duke Gjonit
Maja e Qores
Maja e Thanasit

Nis monitorimi i habitateve nenujore ne Parkun Detar Karaburun Sazan.

Ky monitorim eshte fokusur ne zonen prej gjirit te Shen Vasilit deri ne Kepin e Gjuhezes .

Me mbeshtetjen e projektit te UNDPs per zonat e mbrojtura ne nje monitorim dhe pune laboratorike 6 ditore per vlersimin e habitateve te parkut detar .